Pravljični Gozd

 

VESELI DECEMBER

 

 

BOŽIČKOVANJE

za več informacij drsaj navzdol

 

ADVENT

odprto vse adventne nedelje med 16. in 19. uro

(cena dnevne vstopnice)

 

ŽIVE JASLICE

26.-30. december med 16. in 19. uro

(za več informacij drsaj navzdol)

 

 

 

Jaslice

V decembru zasije nešteto lučk in svečk, hišice pa zaživijo v beli božično praznični podobi.

Vrtci/Šole

Privoščite otrokom enourno odkrivanje gozda s Teto Pehto in Volkcem Srečkom.

Božičkovanje

Privoščite svojim otrokom nepozabno doživetje in bodite del božične zgodbe v pravljičnem gozdu.

Jaslice

Med 26. in 30. decembrom zasije nešteto lučk in svečk, hišice pa zaživijo v beli božično praznični podobi.

Jaslice so poseben dogodek, ki ga otroci doživijo v objemu svojih najbližjih. Večerni praznični sprehod po božično okrašenem pravljičnem gozdu je sprehod, kjer se začuti praznik družine, človekove bližine in miru.

Razgibana potka vodi mimo številnih ljubko okrašenih pravljičnih hišic v dolinico, kjer se nahajajo pristne božične jaslice s sveto družino in živalmi.

Ob kuhanem vinu in čaju si lahko vsak dan ob  17.00 in 18.00 ogledate 15 minutno predstavo "Jezusovo rojstvo".

Otroči - 6€

Odrasli - 9 €

Družinska (2+2) - 28€

 

Božičkovanje

Privoščite svojim najmlajšim nepozabno doživetje  in bodite del božične zgodbe, kjer bo vaše najdražje obdaril čisto pravi Božiček.

Pravljični gozd je poln skrivnosti. Govori se, da je nekje v dolini pravljične dežele božičkova koča. Tudi Starka Zima in Škrat Srečko sta slišala za legendo, zato bosta povabila vse otroke in skupaj bodo raziskali praznično okrašeno dolino pravljičnega gozda "Rdeča kapica". Želijo se namreč prepričati, da božiček res živi v tej deželi. Z lanternami oboroženi se podajo na pot, ki se vijuga med neštetimi lučkami in pravljičnimi hiškami. Po "naporni" poti se ustavijo pri hiški Janka in Metke. Pri kom sta Janko in Metka? Tako je :) Pri čarovnici. Če verjamete ali ne... V božičnem času je tudi hudobna čarovnica, ki je zaprla Janka v kletko, prijazna. Nastavila je namreč piškotke in bonbone. Okrepčani samozavestno nadaljujejo svojo pot. Na poti odkrijejo še PALČKOV RUDNIK ZLATA in DIAMANTOV, pri hišici SEDMIH PALČKOV pa je Sneguljčica poskrbela še za topel napitek (čaj). In glej tam... V pravljični dolini se resnično nahaja božičkova koča. Božiček je tudi doma :) Otroke povabi k sebi in jim ob kaminu prebere pravljico. Sledi božičkova obdaritev otrok. Po obdaritvi škratek vzame harmoniko in skupaj s starko in otroci zapoje pesmico. Sledi slikanje z Božičkom.

 

Dragi starši, 

ko se otroci odpravijo na pot, vzamete iz avta darilo za svoje otroke in ga odnesete v božičkovo kočo. Tam bomo darila nastavili pod smrečico. V času animacije, starši počakate v dolini pri božičkovi koči. Poskrbljeno bo za tople napitke in piškote (neomejeno).

POMEMBNO - Da ne bi prišlo do nevšečnosti, vas prosimo, da svoje darilo zavijete in označite z imenom in priimkom obdarjenca, saj bomo tako obdaritev lahko izpeljali nemoteno in prijetno za otroke.

 

CENIK:

ANIMACIJA ZA POSAMEZNEGA OTROKA - 15€  (vključena animacija, piškotki, bonboni, topli napitki POZOR!! Darilo ni vključeno)

STARŠ, SKRBNIK - 6€ (pijača in piškoti neomejeno)

 

Kontakt

Pošljite nam povpraševanje.

Kje nas najdete

Pravljični gozd Rdeča kapica
Krčevina pri Vurberku 138/a
2250 Ptuj
040/458-300
Glasbena dejavnost DECIMA
Zadružni Trg 12
2250 Ptuj
 

Povežite se z nami!