Jaslice

Kdaj?

Med 26.12. in 30.12. vsaki dan od 16.00 - 19.00

Zakaj k nam?

* 1 km dolga božično okrašena gozdna potka

* 11 božično okrašenih pravljičnih hišic

* 15 minutna predstava "Jezusovo rojstvo" ob 17.00 in 18.00

* Številne živali (osliček, ovčke in kozice), ki jih otroci lahko hranijo

* Žive jaslice z zgodbo

GRATIS kuhanček, čaj in piškotki

* in še mnogo več

 

 

CENIK:

Otroci - 6€

Odrasli - 9 €

Rezervacija ni potrebna

Oglejte si tudi našo FB stran

 

Božičkovanje

Privoščite svojim najmlajšim nepozabno doživetje  in bodite del božične zgodbe, kjer bo vaše najdražje obdaril čisto pravi Božiček.

TERMINI:

Sobota, 16.12. - 15.00, 17.00

Nedelja, 17.12. - 15.00, 17.00

 

tel: 040 458 300  

decima.mohorko@gmail.com

 

Pravljični gozd je poln skrivnosti. Govori se, da je nekje v dolini pravljične dežele božičkova koča. Tudi Starka Zima in Škrat Srečko sta slišala za legendo, zato bosta povabila vse otroke in skupaj bodo raziskali praznično okrašeno dolino pravljičnega gozda "Rdeča kapica". Želijo se namreč prepričati, da božiček res živi v tej deželi. Z lanternami oboroženi se podajo na pot, ki se vijuga med neštetimi lučkami in pravljičnimi hiškami. Po "naporni" poti se ustavijo pri hiški Janka in Metke. Pri kom sta Janko in Metka? Tako je :) Pri čarovnici. Če verjamete ali ne... V božičnem času je tudi hudobna čarovnica, ki je zaprla Janka v kletko, prijazna. Nastavila je namreč piškotke in bonbone. Okrepčani samozavestno nadaljujejo svojo pot. Na poti odkrijejo še PALČKOV RUDNIK ZLATA in DIAMANTOV, pri hišici SEDMIH PALČKOV pa je Sneguljčica poskrbela še za topel napitek (čaj). In glej tam... V pravljični dolini se resnično nahaja božičkova koča. Božiček je tudi doma :) Otroke povabi k sebi in jim ob kaminu prebere pravljico. Sledi božičkova obdaritev otrok. Po obdaritvi škratek vzame harmoniko in skupaj s starko in otroci zapoje pesmico. Sledi slikanje z Božičkom.

 

Dragi starši, 

ko se otroci odpravijo na pot, vzamete iz avta darilo za svoje otroke in ga odnesete v božičkovo kočo. Tam bomo darila nastavili pod smrečico. V času animacije, starši počakate v dolini pri božičkovi koči. Poskrbljeno bo za tople napitke in piškote (neomejeno).

POMEMBNO - Da ne bi prišlo do nevšečnosti, vas prosimo, da svoje darilo zavijete in označite z imenom in priimkom obdarjenca, saj bomo tako obdaritev lahko izpeljali nemoteno in prijetno za otroke.

 

CENIK:

ANIMACIJA ZA POSAMEZNEGA OTROKA - 15€ 

(vključena animacija, piškotki, bonboni, topli napitki POZOR!! Darilo ni vključeno)

 

STARŠ, SKRBNIK - 6€ 

(pijača in piškoti neomejeno)

 

Kontakt

Pošljite nam povpraševanje.

Kje nas najdete

Pravljični gozd Rdeča kapica
Krčevina pri Vurberku 138/a
2250 Ptuj
040/458-300
Glasbena dejavnost DECIMA
Zadružni Trg 12
2250 Ptuj
 

Povežite se z nami!